Hoogstaande theatrale acts voor elk evenement. Keuze uit bestaande acts en mogelijkheid tot op maat gemaakte acts.

Mevrouwtje Liefdevol

Mevrouwtje Liefdevol deelt liefde uit. Bijvoorbeeld bij de entree of tijdens een evenement al wandelend tussen het publiek. Ze deelt zowel vloeibare als eetbare liefde uit, geeft liefdevolle complimenten en zet haar gasten zeer liefdevol op de kiek.

Mevrouwtje Liefdevol is zowel in het Engels als in het Nederlands te boeken.

Meidje Hollands Proeverijtje

Ontmoet Meidje een hippe Hollandse tante die haar publiek graag kennis laat maken met Hollandse gewoontes, smaken en vooral hartelijkheid. Met haar theatrale, mobiele proeverijtje aan haar zij is Meidje altijd vrolijk en blij.

Meidje is in te zetten in het Nederlands en in het Engels.

Evitamine

Evitamine is een sierlijke dame in een prachtig kostuum gemaakt van groente en fruit. Met haar ketting van spruitjes, haar jurk van prei verrast ze haar publiek op een zeer vermakelijke manier met vitamine weetjes, fruitshotjes, theatrale handelingen en een flinke dosis enthousiasme.

Ze wordt regelmatig ingezet als wandelende ingredienten dame bij kookworkshops.

Evitamine is zeer geschikt als gastvrouw op beurzen, bij kookworkshops (als wandelende ingrediëntendame) en op diverse andere evenementen. Act in het Nederlands en Engels te boeken.

Miss Vicky

Deze opvallende smokkelspionne houdt de boel goed in de gaten. Een vleugje Allo Allo, een toefje magie en een paar druppeltjes verboden drank. Miss Vicky weet haar gasten te vermaken zodra ze uit haar kostuum en leren koffertje onder andere drankjes en goocheltrucs serveert.

Act in het Nederlands en Engels te boeken.

Polly Pink

Polly Pink is een dame gek op roze. Als gastvrouw op diverse evenementen heeft ze menig hart al kunnen stelen. Liefdes drankjes, theatrale verrassinkjes, treffende eerste indruk analyses en veel meer. Met haar versierde fotolijst zet zij tevens haar publiek kek op de foto (foto’s worden achteraf opgestuurd als leuke herinnering). Een toegankelijke act om het evenement net even wat meer mee te geven dan normaal.

Act in het Nederlands en Engels te boeken.

Candy Sandy

Stroopsoldaatjes, spekjes, dropjes, popcorn en knetterkauwgom. Deze zoete Candy Girl lijkt zo uit een jaren ‘40 circus/hollywoodfilm te zijn gestapt. Voor de rokers heeft ze naast snoep ook peukelientjes en een bijzonder vuurtje in de aanbieding.
Probeer deze zoete verleiding maar te weerstaan.

Act in het Nederlands en Engels te boeken.

Tante Stroopwafel

Een theatrale stroopwafelkraam met van die verse onweerstaanbaar grote, overheerlijke, warme stroopwafels. Een hippe, Hollandse en zeer sfeervolle kraam. Super geschikt voor besloten feesten als: bruiloften, bedrijfsfeesten, jubilea maar ook voor openbare evenementen als festivals, creatieve markten, buurtfeesten etc.
Voor grotere evenementen krijgt Tante Stroopwafel hulp van Ome Koekenbakker en vormen zij samen een gezellig koekenbak duo.

De act zal worden ondersteund met theatrale handelingen als de GriGraGrabbelton, de ontastbare liefdescadeautjes en nog veel meer.

Voor meer info en foto’s ga naar www.tantestroopwafel.nl

Act gemaakt voor volwassenen maar ook erg leuk voor kinderen. In het Nederlands en Engels te boeken.

Tante Ellie

Een ietwat brutale Amsterdamse dame die zegt wat ze denkt en doet wat ze zegt. Met haar poetsdoek, roddelblaadjes en een hoop poepelegein vermaakt zij haar gasten bijvoorbeeld bij het toilet of de entree.

Act alleen in het Nederlands uit te voeren.

Secretessa

Een blonde huppeltut die het garen niet uitgevonden heeft. Met haar mobiele kantoor en haar nagelvijl in de aanslag vermaakt zij het publiek. Luchtig, humoristisch en zeer vermakelijk. Geschikt voor diverse evenementen bij de entree en/of rondlopend door de ruimte.

Secretessa geeft ook comedyspeeches die de plank volledig misslaan en daardoor erg humoristisch zijn.

Act in het “gebrekkig” Engels en Nederlands te boeken.

Sharon Sport

Een jaren 80 sport instructrice die haar glorie jaren allang voorbij is zonder dat ze het weet. Met haar roze koeken work-out en stevige bips dartelt ze rond op diverse evenementen. Sharon Sport is tevens goed in te schakelen als kort humoristisch intermezzo bij zakelijke besprekingen, seminars en andere plekken waar de boel even opgeschud kan worden.

Act in het Engels en Nederlands te boeken.

Theatrale gastvrouw

De theatrale gastvrouw is een losstaand concept zonder vast personage. Elk bestaand of op maat gemaakt personage kan hier aan gekoppeld worden.
De theatrale gastvrouw met haar stijlvolle en opvallende kostuum heet haar gasten hartelijk welkom en trakteert hen op ludieke theatrale handelingen (bijvoorbeeld: het uitdelen van ontastbare cadeautjes, het geven van een treffende en complimenteuze eerste indruk, het uitdelen van vloeibare liefde). Zij geeft het evenement al bij de entree extra sfeer en pit.
Tevens is de theatrale gastvrouw in te schakelen als sneldichteres. Ze peutert op sympathieke wijze informatie van de gasten los, trekt zich achter de schermen even terug en draagt haar gedicht, met de gasten in de hoofdrol, later op het evenement voor.

Act in het Engels en Nederlands te boeken. Gedichten alleen in het Nederlands.

Sfeerhoek / videoboodschap

Een compleet ingerichte, sfeervolle themahoek. Een personage geheel in stijl van het thema versiert de gasten met accessoires en zet hen ludiek op de foto. Tevens is er een mogelijkheid tot het inspreken van videoboodschappen. Een bijzondere herinnering aan een evenement. Leuk bijvoorbeeld voor bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten etc.

Bijvoorbeeld in de thema’s: Spaans, 1001 nacht, jaren 80, Volendam etc. etc.

Act in het Engels en Nederlands te boeken.